NOVÝ PŘÍRŮSTEK - BANGO XIMBIR EWO - 5-ti měsíční pejsek plemene BASENJI

NOVÝ PŘÍRŮSTEK - BANGO XIMBIR EWO - 5-ti měsíční pejsek plemene BASENJI


V neděli 23. května 2010 jsme v poledne přišli rukou traviče o tříletou fenku Lízu a večer o našeho benjamínka Jima (10 měsíců). Oba dva nám zemřeli v náručí, přestože jsme k veterináři dojeli do 15 minut od prvních příznaků. Bohužel už jim nebylo pomoci.

 

Protože nás ztráta našich psích kamarádů velmi bolela a stále bolí, začali jsme co nejdříve hledat nového pejska. Na internetu jsme našli štěňáka, který na fotce vypadal téměř stejně jako náš Jimy. Okamžitě jsme chovatelce pejska volaly, ale ta nám oznámila, že pro pejska si má téhož dne přijít nová majitelka. Paní chovatelku jsme poprosily, aby nás kdykoli zavolala, pokud by se pejsek uvolnil. Již jsme se chystaly vyrazit do útulku do Českých Budějovic, abychom si vybraly pejska tam, když zazvonil telefon. Volala nám paní chovatelka a oznámila nám, že pokud máme stále zájem o štěňátko, bude velmi ráda. Pejsek je prý velmi temperamentní a proto pro starší paní žijící v malém bytě nevhodný. Nezaváhaly jsme ani minutu a vyrazily směr Vyškov. Paní chovatelka s rodinou nám předala všechny potřebné doklady, rady, typy, vše v pečlivě připravených deskách. Naše nové psí miminko dostalo na cestu deku, rozloučilo se se svou smečkou a vyrazili jsme k domovu.

 

Náš nový psí kámoš se jmenuje BANGO XIMBIR EWO a je to BASENJI!

TOPlist Naakup Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál Google Pagerank - www.morello-trebon.webnode.czGoogle Pagerank Flag Counter