MEZINÁRODNÍ ŠAMPIONÁT WELSH PONY A COB

V sobotu 19. června proběhl na Dostihovém závodišti v Pardubicích Mezinárodní šampionát welsh pony a cob 2010. Posuzovatelé Owen Jones a Edwin Prosser měli na pilno, protože na posouzení čekalo přes 80 koní! Proto Český svaz chovatelů velšských koní přistoupil k tomu, že soutěž probíhala zároveň na dvou kolbištích. Počasí velšům přálo, sešlo se i poměrně dost diváků, kteří vytvořili příjemnou atmosféru.

 

Této akce jsme se zúčastnili s naším Lordíkem - ročním hřebečkem "MY LORD" plemene Welsh Part-Bred. Byla to naše první zkušenost s vystavováním koní, proto jsme byli trochu napjatí. Lordík nastoupil ráno v 5 hodin do přepravníku jako profesionál a po třiapůlhodinové jízdě z Klece do Pardubic byl naprosto v pohodě. Na výstavním obdélníku se rovněž předvedl jako profík, kterého nic nerozhází. Domů jsme si odvezli stříbrnou stužku za druhé místo v kategorii hřebci 1 - 2 letí - plemene Welsh Part-Bred. Akci jsme si užili a kromě získaných zkušeností jsem viděli mnoho krásných koní. Takže příští rok nashledanou!

TOPlist Naakup Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál Google Pagerank - www.morello-trebon.webnode.czGoogle Pagerank Flag Counter