Danny Pink River Song

DANNY PINK RIVER SONG

BISS NEJLEPŠÍ MLADÝ PES - BISS BEST YOUNG MALE - 2.8.2020 KVP Týn nad Vltavou
3. Junior BIG V. FCI - 6.9.2020 - MVP Florcanis Olomouc 
.
DOB 16.10.2019
imp. Rusko 
Otec: "Clancy" Jokuba C- Quest Red Storm Rising (GCh Rus, Ch Rus, Blr, Geo, Ukr, JCh Rus) - FS clear, PRA clear, PPM clear
Matka: "Magie" Tim Spirit Omega Point  (Ch Rus, Geo, Ukr, JCh Rus) - FS clear, PRA clear, PPM minor iris-iris
 
Danečka jsem importovala z ruské chovatelské stanice River Song,  která importovala Clancyho (tatínka Danečka) z prestižní americké  chovatelské stanice C-Quest. V krvi Clancyho koluje krev špičkových amerických  basenji  zařazených  mezi Stud Dog a Brood Bitch of Honour Roll včetně trojnásobného vítěze Národní speciální výstavy Basenji klubu Ameriky  "Am Ch Reveille Boutonniere - Stud dog of Honour Roll", feny   "Am Ch Rafikis Mass Expectation - Brood Bitch of Honour Roll"" a jejich dcery "Am Ch. C-Quest´s Brilliant Disquise - Brood Bich of Honour Roll" a  jejich syna "Am Ch Stud Dog of Honour Roll C-Quest Soul Driver". Babičky Clancyho jsou sestry psa (z jednoho vrhu), který je rovněž zařazen mezi "Stud Dog of Honor Roll" DC C-Quest´s Jokuba Hide and Sneak SC. 
 
Maminka Danečka "Tim Spirit Omega Point" je z tatínkovi strany  vnučkou úšpěšného finského psa Buldobas Cream and Sugar ", v jehož krvi také koluje krev významných amerických předků a z maminky strany je vnučkou psa Salonga Che Gevara, jehož tatínkem je Evropský vítěz C-Quest Echo of Eldorado, jehož rodiči jsou "Stud dog of Honour Roll Am Ch C-Quest Soul Driver " a  "Brood Bitch of Honour Roll Am Ch.Eldorado´s Ooh La La".
 
Kromě špičkového původu mají Danečkovi rodiče úžasný charakter a výborné výsledky testů na genetická onemocnění. O tom, že se jedná o mimořádně kvalitní spojení svědčí i to, že o rok starší bratr Danečka, River Song Gofman, je v Americe otcem několika krásných a vyrovnaných vrhů a dokázal ve dvou letech získat titul Americký grandšampion. 
 
 
 
 

 

TOPlist Naakup Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál Google Pagerank - www.morello-trebon.webnode.czGoogle Pagerank Flag Counter