COURSING - trénink ve Vysoké u Kutné Hory - neděle 16.10.2011

V neděli 16.10.2011 se chystáme s Bangem a Cherinkou na coursingový trénink, který pořádá Český coursing club. Zatím jsme jediní basenjíci, tak neváhejte a přijeďte si vyzkoušet, zda to Vašeho basenjíka bude bavit. S Bangem jsem byli na podobné akci na jaře a musím Vám říci, že to Bangoška mooooc bavilo. Přesné info na www.coursingcz.info/trenink-belveder-vysoka

 

 

 

 Trénink Belveder - Vysoká

ve spolupráci a za velkého přispění paní Ivety Prokešové, se podařilo zajistit nové místo na tréninkové a licenční běhy ve Sředočeském kraji a to v obci Vysoká pod vrchem Vysoká v těsné blízskosti rozhledny a historické památky Belveder a kaple sv. Jana Křtitele, vice na stránkách sdružení Belveder které je také partnerem akce.

 

obec Vysoká u Kutné Hory, Neděle 16. října 2011

 

V rámci tréninku bude možné plnit licenční běhy.

Začátek pro licenční běhy v 9.00hod

Začátek pro první kolo tréninkový běhů v 10.00hod

 

Popis cesty od Prahy, po silnici na Kutnou Horu silnice I. třídy č. 2 zhroba 50 km za Prahou je obec Suchdol za touto obci cca 500m je odbočka pravo do obce Vysoká, po příjezdu do obce první asfaltovou odbočkou mezi domy vlevo dojedete až pod vrcholu kopce Vysoká kde je také zmiňovaný BELVEDER. Budete se od vrcholu držet vpravo dojedete až k místní rozhledne, která Vám bude také voditkem při hledání místa. 
Běhá se pod rozhlednou:-)

Od odbočky v obci Vysoká bude značeno tabulí CCC.
 

Přihlášky pouze e-mailem na prihlasky@coursingcz.info

Přihlášky potvrzuji e-mailem.
(kdo nebude mít potvrzeno, pravděpodobně e-mail nedorazil. Na e-mailu nejsem 24 hod denně 7 dní v týdnů tak mějte trpělivost s potvrzením, pokud Vám do 48hodin neodpovím pak teprve zkuste poslat znovu.)

 

V přihlášce uvádějte:
plemeno,
jméno psa, 
pohlaví, 
datum narození, 
jméno majitele a kontakt
a na co pejska hlásíte zda na trénink či na licenční běh.
V PŘEDMĚTU E-MAILU uvádějte heslo "TRÉNINK BELVEDER" 
!!! Bez řádných údajů v přihlášce nebude pes do tréninku přijat. !!!

Děkujeme za pochopení.

 

Nezapomeňte očkovací průkaz a pokud možno drobné na zaplacení běhů.

Poplatky: 
Jeden běh psa do tréninku 50,-Kč
Licenční běhy pro člena CCC 100,-Kč pro ostatní 150,-Kč (licenční běhy automaticky zahrnují dva běhy)
Tréninková karta (pro nezasvěcené je třeba pro plnění licenčních běhu) - 40,-Kč

Parkování zdarma

Vzhledem k tomu, že se jedná o trénink, budou si majitelé pro své miláčky trať opět natahovat ručně. Druhé kolo proto začne tak kolem 14 hodiny.

Parkování v blízskosti místa konání prosím parkujte tak aby nedošlo k bránění průjezdu dalších vozidel případně dbejte pokynu pořadatelů.

Na místě bude občerstvení,
sociální zařízení bude domluveno v blízské obci. 

Veterinární předpisy:
1. pes musí být doprovázen platným pasem pro malá zvířata, očkovacím průkazem nebo jiným dokladem, obsahující záznamy privátního veterinárního lékaře o provedení požadovaných vakcinací, případně další zdravotní záznamy.
2. Psi musí být klinicky zdraví, v dobré kondici a musí pocházet z místa prostého nebezpečných nákaz přenosných na masožravce.
3. Psi musí být očkováni proti vzteklině v době 21 dnů ode dne, kdy bylo provedeno základní očkování, nebo ode dne přeočkování do jednoho roku před konáním svodu, dále jsou v imunite proti psince, parvoviroze, infekční hepatitidě a leptospiroze

TOPlist Naakup Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál Google Pagerank - www.morello-trebon.webnode.czGoogle Pagerank Flag Counter