Bango Ximbir Ewo - CAJC + BOB Junior - Mezinárodní výstava psů Brno

 


V neděli 26.6.2011 jsme se s Bangem účastnili Mezinárodní výstavy psů v Brně. Bango získal ocenění CAJC a BOB Junior.

 

Výstava se konala tradičně na Brněnském výstavišti, kde se bylo opravdu na co dívat - výstava hospodářských zvířat - celý jeden pavilon byl věnovaný skotu - úžasná přehlídka masných i mléčných plemen. Další pavilon byl věnován ovcím, kozám (viděli jsme kozu bílou, kašmírskou, anglonubiuskou) a prasatům. V tomto pavilonu probíhala divácky oblíbená soutěž o nejrychlejšího střihače ovcí a bylo se opravdu na co dívat. Na volné ploše bylo připraveno kolbiště s hledištěm, kde byl připraven pestrý program pro milovníky koní. Na další volné ploše pak probíhala Mezinárodní soutěž v agility. V dalším pavilonu probíhala výstava potkanů a výstava chovatelských potřeb. Souběžně probíhala výstava koček Interfelis, kde jsme viděli mnoho krásných jedinců známých i méně obvyklých plemen jako kočka habešská, Sfynx apod. V neposlední řadě ve dvou pavilonech probíhala výstava psů Intercanis.

 

Domů jsme dorazili unavení, ale stálo to za to. Doporučuji tuto akci všem, kdo mají rádi zvířátka, každý si přijde na své. Nedejte se odradit zkušenostmi ze Zeměživitelky, tato akce je opravdu o zvířatech a pro milovníky zvířat!!!!

TOPlist Naakup Internetový katalog obchodů a webových stránek - Bezva Portál Google Pagerank - www.morello-trebon.webnode.czGoogle Pagerank Flag Counter